Sunday, 25 December 2011

Bosan =.=

assalamualaikum.
hai semua. hoho.
alhamdulillah, exam pun dah settle and I hope the result will be better. insyaAllah
ok. nak citer sikit la ape yang saya buat seminggu lepas habisnye exam =.=
selama seminggu bermula sabtu 17/12 sehingga 24/12 saya tinggal di rumah akak saya di melaka.
sepanjang berada di sana, berjalan je kot? haha
best memang best, tp masalahnye dalam mase yang sama saya rase bosan sebab tak buat ape2 sangat.
jusat layan anak2 sedare. haha

kalau nak tau, dalam hati nie asyik pikir nak kerja saje. owhooo!
samapi demam kot due hari. dahsyat! hehe
nak makan ubat pun tunggu rase macam dah tak tahan giler terpakse jugak menelan ubat. ouchh! >.<
tak suke! dah tu, kena pulak bebel dengan akak sebab tak nak makan ubat. haha, lantak la.

so, skrg nie dah balik rumah dan tak tau nak buat ape sebab nak pegi interview kerja hari selasa. nak tggu hari selasa tu pun rasenya sangat la lame. =.=
tak tau la esok nak buat ape kat rumah nie sebab tahap bosannye dah melampau sangat dah nie. ngehh2!
demam pun ade la lagi sikit nak baik. =.=

urm, ok lah. tu je kot nak share sebab nak meluahkan perasaan bosan kat sini. hee

No comments:

Post a comment

Copyright© All Rights Reserved atin92woshow.blogspot.com