Sunday, 19 February 2012

new life

assalamualaikum

aduhh, dah lame sudah tidak meng'update' belog nih. hoho
almaklum la, semenjak sudah ada kerjaya sementara nie sibuk sangat + penat + mengantok. semuanya ada.
tu yang malas jadiknya nak update belog. hehe.

fatin hanya kerja kilang saje dan dapat la gelaran 'minah kilang'. takpe kan?
biar kita kerja yang susah-susah dahulu sebelum ada kerjaya tetap right?
fatin just kerja contract lebih kurang 6 bulan kot. insya Allah sampai akhir bulan 6.
tak mahu sampai bulan 7, penat! haha
lame jugak kan? hehe. maklum la, nak mengumpul duit banyak-banyak untuk kegunaan di masa akan datang.

okay, nak tau tak me and my friend working at night until morning - from 8pm until 8pm = 12 hours.
fuhh! bersengkang mate jela setiap malam. masuk-masuk kerja je dah kena shif malam. ape kesah? layan je. janji masyuk! hehee

sejak kerja dah lebih kurang sebulan nie, kehidupan kami berubah. yelah, orang lain kerja siang and tido malam. tapi kami kerja malam, tido siang. hahaha
nak buat macam mane, terpakse la. tapi fatin rasa kerja malam macam kerja dua kali dalam sehari.
yelah pagi balik kerja, lepas tuh petangnya pergi kerja balik. seriuosly, penat + mengantok sangat.
nasib kilang tuh ada transport, so setiap hari dalam bas, tido jela. hahaha

nie la rupa orang tak tido 12 jam. haha. sempat snap gambar mase tengah free

tak payah kot nak citer panjang-panjang. cukup la fatin katekan yang hidup fatin dah berubah buat sementara nie. hik3
sampai sini saje entry kali nie.

assalamualaikum :)

No comments:

Post a comment

Copyright© All Rights Reserved atin92woshow.blogspot.com