Sunday, 30 December 2012

come back again :)


assalamualaikum :)

dah lama tak menjenguk blog yang dah berlapuk nie. hehehe. maklum la, sejak dah jadik student USM especially art's student so memang susah la sikit nak luangkan masa kat blog nie. sejak kelas bermula, memang assignment datang berlambak-lambak macam makan bertih jagung yang tak boleh nak berenti. (ok yg tu tipu) hahaha XD

alhamdulillah, sekarang nie dah pun penghujung semester 1 dan sekarang nie tgh study week. bagi budak2 seni, study week bukannye study week sbb kitorang kena siapkan segala final projek yg ada. fuhh! alhamdulillah final projek saya dah pun selesai. lega sangat2! so sekarang nie masa utk study utk exam pulak. paper saya cuma 3 saje, tp gapnye punye la panjang. sebel kot! -.-
by the way, paper saya start hari jumaat minggu depan. jadi, masih ade masa la nak study. budak2 course lain tgh duk sibuk study, saya pulak baru nak start. errr -.-


 *nie jadual exam saya*
 

dalam masa study week, memang rasa tak tension sangat la sebab memang dah tak pegi kelas lagi pungg. time study week nie la buat ape2 pun dah tak risau sangat sebab takyah nak kejar2 masa pegi kelas lagi. hehehe. dalam bulan Disember nie, Pulau Pinang memang buat PESTA PENANG setiap tahun. pesta nie berlangsung selama sebulan dari 1 Disember 2012 sampailah 1 Januari 2013. pesta nie start dari petang ampai malam. kitorang pegi dua kali je. nak pegi tiap2 malam memnag perabih duit jele jawabnya. tempatnya dekat sungai nibong. dekat la jugak dengan sungai dua. jalan kaki pun boleh! ya! kitorang memang jalan kaki pun. ehehehe XD
 
ok, sampai sini jela dulu. nak start study pulak. wish me luck. :)
 
assalamualaikum


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. dh..g study..nnt cuti blk merlimau tido puas2..hihiii

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved atin92woshow.blogspot.com