Wednesday, 11 January 2012

teringin sangat!

assalamualaikum.

hai korg semua. hehe
nak tau tak, sejak dah masuk tahun 2012 nie and umur pun dah nak masuk 20 tahun bulan OKTOBER nie, rase mcm nak sangat-sangat try something new yang tak pernah buat sebelum nie. haha

ok actually, saya nak sangat-sangat pegi berjalan sorang diri kat bandar muar tu. hoho. kalau cakap kat mak, comfirm la tak bagi kan? tapi, tu la yang saya nak sangat buat sekarang nie. pegi berjalan sorabg diri, masuk dari satu kedai ke satu kedai yang lain. ouh! alangkah bestnya. yalah, kita takyah ikut orang nak berjalan pegi mana-mana kan?


ouh, memang best takde orang yang nak sibuk-sibuk ikut kita mahu pergi mana. leceh kot ikut kemahuan orang? dapat duduk termenung dekat tanjung emas pun ok jugak kan? hahaha

ok! saya memang tengah mengarut waktu nie. tapi tu memang impian saya. ok bye.

assalamualaikum

No comments:

Post a comment

Copyright© All Rights Reserved atin92woshow.blogspot.com